26 C
Rodos
joi, 25 iulie 2024
AcasăDiplomaţieEmilian Isaila : Putin a primit un mesaj de la șeful spionilor...

Emilian Isaila : Putin a primit un mesaj de la șeful spionilor americani în care i se transmite că sfârșitul va veni de la cei din cercul său de încredere și că se poate întâmpla în orice moment

William Burns, directorul CIA, într-un rar articol, spune că noua strategie a agenției de a declasifica anumite informații l-a luat prin surprindere pe liderul de la Kremlin și a oferit Ucrainei un răgaz vital.
De asemenea, fixația lui Putin asupra Kievului a transformat Rusia într-un vasal al Chinei, venită la pachet cu evaporarea influenței asupra Europei și stagnare economică.
Raportul lui Burns are forța unei grenade de mână aruncate în biroul liderului de la Kremlin, care provoacă zgomot, fum și distrugerea mobilierului, sădind neîncredere, teamă și panică în sistemul corupt de putere al Rusiei.
Citiți întreaga analiză făcută pe marginea importantului mesaj public pe care-l dă șeful spionilor americani pentru a înțelege mai ușor contextul în care ne aflăm și ce urmează. Trimiterea e în comentarii.
VICTORIA CHINEI. Xi Jinping a reușit să-și subordoneze Rusia fără niciun efort, din cauza obsesiei lui Putin de a cuceri Ucraina. William Burns a folosit termenul de vasal pentru a descrie relația dintre cele două state.
Foto: Hepta

 

Lovitura de grație pe care i-o dă șeful CIA lui Putin: Întrebarea nu e dacă împăratul e gol, ci de ce îi ia atât de mult timp să se îmbrace

RELATED ARTICLES

Lasă un răspuns

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments